torsdag 18 juni 2015

Äntligen är Saphira i sitt rätta element!
Oj, oj....länge sen sist men nu är hon som sagt i vattnet och nere i sin hemmahamn. Vi hade ett underbart väder i lördags och undanvindssegling hela Bråviken ut och halvindssegling ner till Arkösund. Gick tillsammans med kompisarna i en Sunwind Expressen "Ellen" och en Beason 31:a vid namnet Lad Loop. Jag var själv och de andra hade sina familjer med sig men det gick bra, tur att autopiloten är med och sköter sitt jobb. Vi gick under Händelöbron i Norrköping kl.10.00 och jag kom ner till Kalvholmen 18.30. Då tog jag den inre leden som går från Arkösund ner via innerskärgården och under Lagnöbron. Den vägen blir betydligt kortare och går fortare än att gå "sjö-fyran" ner och gå in på Finnfjärden och in till Kalvholmen.

Det har hänt mycket under denna tid som jag inte varit "här". Vi har nu flyttat in i huset, det är inte helt färdigt med renoveringen, men det kommer varefter. Det blev nu lite mera prio att få i båten till midsommar så jag tog ledigt tisdag-fredag förra veckan så att jag skulle få i henne. Dottern hade ett stort önskemål om att få fira midsommar ute på Ämtö, nu blev det tyvärr inte riktigt så ändå då hon har spenderat en del tid på sjukhuset och har precis kommit hem och är på bättringsvägen. Som sagt mycket på en gång....!

Flexiteeken då.....undrar ni säkert....jo, den är på plats och det blev grymt bra. Har tyvärr inga bilder än men det kommer då jag skriver denna uppdatering på sambons Mac som jag inte riktigt är vän med. Min egen pc har nätverkskortet förmodligen lagt av och där ligger mina bilder.

Som sagt....återkommer!!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar