måndag 20 april 2015

Äntligen....:)!!

Härlig söndag det blev! Teaken på kistbänkslocket kom loss i nästan ett helt stycke, det var bara själva ramen som trilskades lite.
Det syns en viss skillnad på den teak som varit helt tät mot t ex kistlocket som var helt brun under. Detta ger en ganska tydlig bild på åtminstone jag aldrig skulle köpa en båt med ett gammalt teakdäck lagt i samma tidsålder som min Nova.

Resten av dagen ägnade jag åt att skrapa bort så mycket sikaflex som möjligt så att de som skall fixa igen hålen i plasten och lägga flexiteeken kan sätta igång när de har möjlighet. Vi kommer köpa in den tjänsten då det är mycket annat nu med huset. Vet inte om jag berättat de tidigare heller att jag är på väg tillbaka från en sjukskrivning, "utmattningssyndrom", jobbat inom skolans värld......och har nu nytt jobb och klarar av att gå heltid och är väldigt glad för detta. För att inte äventyra hälsan, så finns det vissa saker man bara måste leja bort......även fast det är svårt...;)!! Familjen, båten och våren är som tur är alltid stora energikällor. Det blev som sagt en riktigt solig och härlig söndag.....vet att man aldrig skall klaga men något varmt under täcket blev det allt.....;)!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar