söndag 16 mars 2014

Vi har haft "besök" i båten....:(!!

Några individer som förmodligen sökte efter vissa alkoholhaltiga rusningsdrycker har tagit sig in i vår båt plus några intillliggande båtar i sitt idoga letande.
Vi tömmer alltid hela båten så att det inte skall finnas någonting kvar. Kanske skall skriva en lapp till nästa vinter om att båten är tom och lägga i sittbrunnen. Det är kanske även bättre att lämna båten olåst så att de inte kan göra någon åverkan heller för den delen för med låsen som vi använder till våra båtar är ju egentligen ett stort skämt. Grannens båt hade de bara bänt skjutluckan över låset och sedan gått in, det syntes inga spår förutom att de hade luckan öppen på att de hade varit där. Hmm!


Som tur är så har de inte förstört något utöver låset. De har bara sökt igenom båten :)! Vi hade ett vanligt hänglås och det undre bläcket som satt i teakluckan har de brutit loss. Det är ju tur i oturen att jag ändå skulle göra nya luckor. Känns ändå lite olustigt att det finns människor som inte kan skilja på mitt och ditt.

2 kommentarer:

  1. Var nere och tittade till vår båt efter jag läst ditt inlägg. Vi verkade inte ha haft någon påhälsning, men vi kör med metoden olåst båt eftersom vi har tömt den på det mesta. Då kan man dessutom ha ett par fula vinterluckor och förvara de snygga sommarluckorna hemma.
    /Axel
    Rhapsody 34

    SvaraRadera
  2. Skönt för eran del :)!! Det blir olåst båt nästa år.....och de gamla luckorna får då sköta jobbet som vinterluckor...:)!! Som jag förstod det så var det en hel del båtar som hade haft "besök", vet inte i vilken omfattning om folk hade blivit av med saker. Vi människor är ju som sagt olika, den del tömmer hela båten och en del låter det mesta vara kvar....! Men sjösättningen är bokad och våren kommer allt närmre....trots detta lilla bakslag....:)!!

    SvaraRadera